Karácsonyi dekorációs trendek 2022

karácsonyi dekoráció klasszikus stílus

Mik lesznek a 2022-es év karácsonyi dekorációs trendjei? Milyen színeket, milyen formákat, kiegészítőket érdemes válogatni, ha karácsonyi dekorációt tervezel?

Összefoglaltuk Neked, hogy milyen trendek várhatóak 2022 évben a karácsonyi dekorációk kapcsán.

Hat olyan stílust válogattunk össze, melyek alapján garantáltan szép és hangulatos karácsonyi dekorációt tudsz összeállítani.

Klasszikus karácsonyi dekoráció

Természetesen a klasszikus stílus minden évben trendi. A hagyományos zöld – piros – fehér az arannyal és az ezüsttel kombinálva minden évben megjelenik a trendek között. Hagyományos karácsonyi motívumokkal és vintage jellegű díszekkel kombinálhatóak a színek.

karácsonyi dekoráció klasszikus stílus

Erdei stílusú dekoráció

Az erdei stílus az erdő színeivel, a zöld és barna színváltozataival, egy kis arannyal kiegészítve jelenik meg. Moha és zuzmó figurák, erdei állatokkal kiegészítve és dekorálva. Nagyon kellemes, otthonos összhatást lehet ezzel a stílussal kialakítani.

karácsonyi dekoráció erdei stílus

A luxus stílus

A luxus vagy elegáns stílust az éjkék és a fekete, fehérrel és arannyal kombinálva jeleníti meg. Inkább egyszerű és letisztult formák jellemzik, nincs túlzsúfolva ez a stílus. Természetesen érdemes olyan lakásba, otthonba választani, ahol maga az alap berendezés is illeszkedik ehhez a stílushoz.

karácsonyi dekoráció fekete luxus stílus

Jeges, havas stílus

A fehér, a gyöngyház és a kék árnyalatai jellemzik a jeges stílust. Jégcsap és zúzmara effektek, formák a jelennek meg a dekorációban. Kreatív hobby webáruházakban számos különleges téli és jeges effektet lehet vásárolni, amelyek segítenek ezt a stílust megjeleníteni.

karácsonyi dekoráció kék jeges stílus

Romantikus stílus

A rózsaszín, barack és a mályva kombinációi és színvilága jellemzi ezt a stílust. Dekoráláshoz pedig nyugodtan használhatunk virágokat, művirágokat, amelyek manapság már egyáltalán nem giccsesek, nagyon szép és esztétikus megoldások léteznek.

karácsonyi dekoráció romantikus stílus

Mézeskalács stílus

Babakék, babarózsaszín élénk piros, fehér és zöld árnyalatok, cukorka, mézeskalács, pillecukor, muffin dekorációkkal. Ezek jellemzik a mézeskalács stílust, Kicsit talán retro-s is ez a karácsonyi dekoráció, de nagyon hangulatos tud lenni.

karácsonyi dekoráció mézeskalács stílus

Ha sikerült kedvet csinálni valamelyik karácsonyi dekoráció stílushoz, látogass el a Kreativpartner webáruházba, ahol további ötleteket találsz és az alapanyagokat is beszerezheted.

Nézz be hozzánk, ha az alkotás örömét keresed:

Kreativpartner webáruház

Array