Anyák napi program ötletek

anyák napi programok

Az Anyák Napja egy tökéletes alkalom arra, hogy kifejezzünk édesanyánk felé a szeretetünket. Természetesen nem csak ezen a napon kell törődnünk az anyukánkkal, de azt biztosan értékelni fogja a Te anyukád is, ha megleped valamivel az ünnepi alkalomból.

A sablonosnak mondható cserepes virágok helyett vannak már sokkal szívhez szólóbb és kreatívabb ajándék ötletek is, mint például az itt található gyönyörű anyák napi ajándékcsomagok, benne sok különleges finomsággal és anyukáknak szóló egyedi feliratos bögrével.

anyák napi ajándékcsomag

Azonban a meglepetések és az üdvözlőlapok mellett, az időnk is értékes ajándék lehet. Talán a legértékesebb, amit adhatsz az anyukádnak!


Ezért alább összegyűjtöttem néhány ötletet, hogy milyen közös programokat tudtok együtt csinálni, amivel felhőtlen emlékeket szerezhettek anyák napján

Főzzetek valami finomat együtt! 

Készíthettek például egy izgalmas új desszertet vagy egy komplett vacsorát. A közös főzés élménye nagyon jó lehetőség arra, hogy minőségi időt tölts az édesanyáddal és közben a családot is megvendégelhetitek a finomságokkal, amiket sütöttetek.

Látogassatok el egy múzeumba vagy kiállításra!

Ha az édesanyád szereti művészetet vagy történelmet, akkor érdemes lehet együtt elmenni egy múzeumba vagy kiállításra. Kifejezetten olyan helyre menjetek, amiről tudod, hogy Őt is érdekli! Az ilyen programok során nem csak kulturális élményben lehet részetek, de lehetőséged van jobban megismerni anyukád érdeklődési körét is.


Menjetek el egy szépségszalonba vagy wellness központba!

Mi lehetne jobb közös program egy pihenős, lazulós napnál? Egy ilyen ajándéknak minden anyuka garantáltan örülne! Például ajándékozhatunk neki egy masszázst vagy egy kényeztető arcápolást ezt követően pedig együtt csobbanhattok egy kellemes gyógyvízben.

Tanuljatok együtt valami újat!

Az anyák napja egy remek alkalom arra is, hogy együtt valami új dolog megismerésébe kezdjetek. Lehet, ez akár egy új hobbi is, a lényeg, hogy együtt csináljátok. Elmehettek megtanulni kerámiát festeni vagy agyag díszeket készíteni. Bármi legyen is az, az együtt eltöltött idő és a közös tanulás nagyszerű emlék lesz és a jövőben további program lehetőségeket is megnyithat számotokra az új közös hobbi.

Látogassatok el egy koncertre vagy színházi előadásra!

Egy ilyen esemény mindig nagy hatással van az emberre, így garantáltan sokáig emlékezni fogtok az együtt eltöltött időre. Azonban arra figyelj, hogy jó előre foglald le a helyeteket, nehogy aztán Anyák napjára pont elfogyjanak a jegyek!

 

Remélem, ezekkel az ötletekkel segíteni tudtam abban, hogy egy különleges és emlékezetes anyák napját tölthess el az anyukáddal. Ha pedig idő híján a program nem jöhet szóba akkor még mindig van lehetőséged egy megható anyák napi ajándékkal meglepned, amit el tud tenni emlékbe.

Array