Miért költözz hullámkarton dobozok segítségével?

költözés doboz

Ha költözés előtt állsz akkor pontosan tudod, hogy ez a folyamat olyan meghatározó döntések sorozatából áll, amely során akár egyetlen meggondolatlan lépéssel is romba döntheted a szervezettséget, a sikeres és problémamentes költözés gondolata pedig villámgyorsan köddé válik. Melyik költöztető céget válasszam? Mikor lenne érdemes költözni? Hogyan és mibe dobozoljam be a holmimat?

Az összepakolás nehézségei

A költözés egyik legaggasztóbb aspektusa talán annak a gondolata, hogy az évek során gondosan megszerzett értékeink egy darabban eljutnak-e az új otthonunkba.

Itt jönnek képbe a költöztetési kellékek!

Megfelelő csomagolóanyagok kiválasztásával és az ideális csomagolási technikával a legsérülékenyebb tárgyaid is túlélik a költözési folyamatot.

Ideje tehát beszerezni az alapvető kellékeket. Tárazz be címkékből, térkitöltőből, ragasztószalagból és természetesen a pakolás alappilléréből is: hullámkarton dobozból.

A megfelelő kellékek segítségével rendszerezett maradhatsz, megvédheted a dolgaidat a sérüléstől és a karcolódástól is, emellett pedig megkönnyítheted a teljes költözési folyamatot.

A megfelelő kellékek nélküli költözés a stressz és a katasztrófa receptje, a hullámkarton dobozoknál jobb megoldásra pedig nem is eshetne a választásod!

hullámkarton doboz

Miért a hullámkarton dobozok számítanak a legjobb megoldásnak, ha pakolásról van szó?

Ahelyett, hogy az előző költözésből megmaradt vagy a szomszédtól elkért  kartondobozokat használnád, érdemes olyan strapabíró eszközt választanod, amely esetében nem kell tartanod a megfáradt anyagtól és attól, hogy megsérülnek a tárgyaid.

5 okunk van arra, miért csak és kizárólag a hullámkarton jöhet szóba, ha költözésről van szó.

  • Erős

A hullámkarton doboz erős és rétegzett védelmi burkával biztonságban tudhatod az értékeidet, hiszen ezek a szállítás során ellenállnak a különböző ütődéseknek, átázásnak, gyűrődésnek és szakadásnak is.

  • Költséghatékony

A hullámkartonból készült dobozok megérik az árukat! Sokkal olcsóbbak mint műanyag vagy fából készült társaik, így nem kell annál nagyobb költséggel számolnod, mint amennyit a dobozolásra szántál volna!

  • Könnyű

A legnagyobb biztonságban az értékeid valószínűleg egy hatalmas, golyóálló széfben lennének, ám ezt igen nehéz lenne mozgatni. A hullámkarton dobozok tömörsége és könnyedsége nem terheli nagyobb súllyal a szállítót annál, mint a benne található holmik tömege.

  • Címkézhető

A hullámkarton dobozokat könnyedén feliratozhatod egy filc segítségével, vagy akár különböző címkéket és cetliket is ragaszthatsz rájuk, így a költözéskor pontosan tudni fogod, melyik dobozt melyik helyiségbe kell helyeznie a költöztetőknek annak érdekében, hogy minél könnyebb legyen a kipakolás.

  • Könnyen beszerezhető

Tudtad, hogy a költözéshez megfelelő dobozok szinte egy rendelésnyire vannak tőled? Nincs több időtlen bolyongás a közeli barkácsboltokban, szupermarketekben vagy lakberendezési üzletekben a tökéletes hullámkarton dobozért. Rendeld meg online olyan méretben és mennyiségben ezeket, amennyire csak szükséged van!

Biztosítsd be értékeid védelmét azzal, hogy a sima kartonból készült dobozokat hullámkartonra cseréled: így biztosan nem érhet váratlan meglepetés a dobozok kibontása során!

dobozok

Honnan szerezheted be a tökéletes hullámkarton dobozt?

Wanapack Kft. 1991 óta készít és forgalmaz partnerei számára hullámpapírlemezből készült dobozokat, hullámpapír tekercset, és hullámpapír szeletet méretre vágva.

Hiszik és tudják, hogy szolgáltatásuk nem csak egyedi, hanem egyedülálló is Magyarországon.

A csapat olyan munkatársakból áll, akik pozitív életszemlélettel bírnak, sikeresek a munkájukban – készségesek, jól kommunikálnak, segítőkészek, gyors gondolkodásúak, ügyfél orientáltak, alaposak, kíváncsiak, jó csapatjátékosok és céljuk a cég fejlődésének és növekedésének elősegítése.

Bízd rájuk értékeidet, ők pedig gondoskodunk a sérülésmentes csomagolásról!

Array