Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak

valentin napi ajándk férfiaknak

Közeledik a Valentin nap, és Te még nem tudod, hogy mit adj a Kedvesednek ajándékba? A szokásos ötletek most nem válnak be, nem lehet telefonos kütyüt, sem szerszámot ajándékozni. És nem igazán lehet szivecskés Valentin napi meglepit sem adni.

Joggal kérdezed, hogy akkor milyen ajándékötlet jöhet szóba??

Ne aggódj, romantikusan egyedi, vagány és elegáns ajándékötleteket is hoztunk most neked.

Valentin napi egyedi ajándék férfiaknak

Férfinak általában érdemes praktikus, használható tárgyakat ajándékba adni. Egyetértesz?

Valentin napra is adjunk praktikus ajándékot. Akkor szem előtt lesz, és örömet ad, és nem lesz belőle porfogó. Ilyen lehet például a Valentin napi toll. Lehet ez bármilyen toll, amit amúgy használni szeret, és gravíroztatsz rá valami emlékezeteset.

De akár a szokásos évi fényképes bögre helyett készíttess fényképes pólót. Több fénykép fér rá, és emlékezetesebb ajándék lesz.

Vagy egy vagány kézzel készített kulcstartót, amiben lehet a közös fénykép, de akár egy közös idézet, sőt, egy bakancs listás cél is ott lehet.

Valentin napi vagány ajándék ötlet férfiaknak

Valentin napra készíts kettőtökre szabott zsákbamacska társasjátékot is. Ez lehet romantikus, vagány, és szexis is. csak rajtad múlik.

Vagy. A szokásos alkoholos ajándékot feldobhatod egy vagány címkével, esetleg egy humoros üvegpólóval. És az üveg nyakára rákötözhetsz egy szivecskét, „csakazértis”.:)

Valentin napi elegáns ajándék ötlet férfiaknak

Az elegancia széleskörű fogalom, és más-más dolgot jelenthet, adott helyzettől függően. Abban azonban biztosan egyetértünk, hogy egy elegáns férfi karóra, elegáns megjelenést fog adni.

valentin napi férfi karóra

Ezért egy férfi karóra mindig remek ajándékötlet. hangsúlyozza az elegáns megjelenést. De a farmert is elegánssá tudja varázsolni. Nézz körül a Kedvesed órái között, és válassz egy olyan színvilágút vagy stílusút, ami még nincsen. Ha teheted, gravíroztasd bele az évszámot, és a Valentin napot, ne végezz félmunkát.

Összegezve

Valentin napra nehéz férfi számára ajándék ötletet kitalálni, hiszen a szokásos férfias dolgok nem jöhetnek szóba. Ahogy a nyálas Valentin napi dolgok sem. Ráadásul minden évben van Valentin nap, és mindig valami újdonságot kell kitalálni. Készíts egyedi pólót, tollat, kulcstartót. És válassz hozzá elegáns férfi karórát ajándékba.

Array