Ajándék ötletek újdonsült kislányos anyukáknak

ajándék ötletek anyukáknak

Ajándék ötletek újdonsült kislányos anyukáknak

Ha egy közeli ismerősünknek, rokonunknak kislánya születik, az hatalmas öröm mindenkinek. Viszont ha babaváró bulira vagyunk meghívva, vagy babalátogatásra megyünk az újdonsült anyukához, és nincs megfelelő ajándékötlet, összeszedtünk 6 tippet, amik segédkezet nyújthatnak az ajándék kiválasztásában.

Textilpelenka

Egy textilpelenka bármilyen mennyiségben jól jöhet egy kismamának. Akár etetésről, akár pelenkázásról legyen szó, biztosan hálát ad majd az újdonsült anyuka ha mindig van kéznél egy. Nem mellesleg többször használhatóak és rengeteg színben és mintában megtalálhatóak. Lányos anyukáknak a rózsaszín a legjobb választás!

Babanapló, első éveim könyv

Ha nem szerzett még be ilyet az anyuka, ez is egy megfelelő ötlet. Minden szülő büszke a gyermekére, egy ilyen könyvben pedig minden dokumentálható. A kislány születésétől egészen az első szaváig minden helyet kap benne, ráadásul később a gyermeknek is remek élményt okozhat, ha idősebb korában átlapozza ezt a könyvet.

Kiegészítők

Cumisüveg, cumi, ágyneműk, tárolók. Sokáig lehetne ezt sorolni, a lényeg hogy a kiegészítőkből nem lehet elég egy babás háztartásban. Még ha rendelkeznek bármelyikkel is a szülők, bármikor szükség lehet egy tartalékra. A cumi is és a cumisüveg is lehet fogyóeszköz a háztartásban.

Játékok, plüssök

A plüssök és a színes formák felkeltik a kisgyermekek érdeklődését, nem utolsó sorban pedig fejlesztik is a kis csöppségeket. Kedveskedhetünk kisebb játékokkal, plüssállattal az újdonsült anyukának, de ha nem szeretnénk fejfájást okozni neki, akkor kerüljük a zenélő, éneklő eszközöket.

Babaváró csomag

Ez egy egyszerű és nagyszerű választás lehet. Többféle is elérhető, a legkisebbtől a legnagyobb csomagig és mindent tartalmaz amire szüksége lehet egy kislányos anyukának. Baba body, törlőkendő textilpelenka is helyet kap benne, de egy nagyobb csomagban még fürdővízmérő és fürdőlepedő is megtalálható. Tematikus kiadásban is elérhető, ez még személyesebb ajándék lehet egy kislány részére. A kislány babaváró csomagok kifejezetten kislány babáknak és mamájuknak vannak összeállítva.

Rugdalózó

A rugdalózó is egy kézenfekvő megoldás, lehet vicces feliratokkal, vagy aranyos mintákkal is ellátni, amely mind a kislánynak, mind az anyukának is tetszik. Rugdalózó vásárlása előtt, győződjünk meg arról, hogy hány centiméteresre van szükség, ha nem tudjuk, válasszunk inkább nagyobb méretet, így biztosan ki lesz használva ha a baba már nagyobb lesz.

Ez a hat dolog talán a legkézenfekvőbb, de a leghasznosabb ajándék is kismamáknak. Lányos anyukáknak a színválasztás lehet a legmérvadóbb, érdemes a rózsaszínt vagy a semleges színeket választani. Reméljük tudtunk segíteni a tanácsokkal, jó nézelődést és sikeres vásárlást kívánunk!

Array