Praktikus ékszerek a mindennapokra

praktikus ékszerek

Ki ne szeretné a változatosságot a mindennapjai során? A praktikus kiegészítők sokat dobhatnak egy-egy munkahelyi szetten, amitől magabiztosabbnak és vidámabbnak érezhetjük magunkat. Vásárolj ékszert ékszer webshopból, hiszen az egyedülálló darabokkal Te is lenyűgözőbben festhetsz az utcán vagy egy randevún egyaránt. Lássuk, hogy milyen alapdarabok közül válogathatsz!

Milyen ékszereket viseljünk?

Nem könnyű eligazodni a kiegészítők világában, hiszen a hatalmas választékban többféle egyedi darab is jelen van. Nem mindegy, hogy milyen alapanyagú és milyen díszítőkkel ellátott karkötőt, nyakláncot, vagy gyűrűt veszünk fel az egyes napokon. Vásárolj ékszert ékszer webshopból, ahol könnyedén megtalálhatod a praktikus darabot a mindennapokra!

Aranyozott ékszerek

Az aranyozott ékszerek nem tiszta aranyból készülnek, sőt, általánosságban csak egy arany réteget kapnak, nagyjából 1-3 mikronos vastagságban. Ezek általában réz-fémötvözetből készült darabok, amelyek antiallergének, így bárki számára szabadon viselhetőek. Az aranyozás tartóssága azonban sok mindentől függhet. Fontos azonban, hogy ezeket nem ajánlják a mindennapos viseletre, tehát például otthon vegyük le őket, azonban munkában nyugodtan viselhetjük azokat. Minden esetben védjük a tisztítószerektől és a mosogatószertől egyaránt.

aranyozott karkötő

Arannyal töltött ékszerek

Az előzőtől eltérő megoldás az arannyal töltött kellékek, amik nem hagyományosan készülnek. Az eljárás során a fémet nyomásnak és hőnek teszik alá, amit egy vastagabb arany réteggel turbóznak fel. Ezek a darabok kísértetiesen hasonlítanak az igazi aranyra, ráadásul jóval tartósabbak is, mint a sima anyaggal bevont kiegészítők.

Ezüst ékszerek

Az ezüst termékek rendkívül népszerűek, hiszen gazdaságosak, tartósak és remek ajándékok is egyben. Ezek azonban nem tiszta ezüstből készülnek el, hiszen az anyag egy nagyon puha fém, ami nem alkalmas 100%-os tisztaságban való alkalmazásra. Nehezen színeződik, ha pedig mégis, egyszerűen tisztíthatóak házilag egy szimpla fogrém segítségével. Nem csoda tehát, hogy egyre többen viselnek ezüst gyűrűket, fülbevalókat, karláncokat, vagy éppen órákat egyaránt.

ezüst ékszerek

Színes kiegészítők

A mindennapok során hasznosak lehetnek a színes darabok is, hiszen így könnyen társíthatjuk azokat az aznapi otufithez. Viseljünk bátran fehér, kék, vagy éppen sárga kellékeket, hiszen mindnek van valamilyen pozitív hatása az életünkre. A sárga például egy rendkívül meleg és aktív szín, ami ösztönzőleg hathat ránk a munkánk során. Ellenben a kék egy hideg árnyalat, ami békét és nyugalmat sugároz a külvilág számára.

Összegezve

Az ékszerek viselete a mindennapok során meghatározza az aznapi hangulatunkat. Lehet szó aranyozott, arannyal töltött, ezüst, vagy éppen színes kiegészítőkről, a legfontosabb, hogy passzoljon az aznapi szettünkhöz. Egy sárga karkötő például ösztönözhet bennünket a nap folyamán, így sokkal produktívabbak is lehetünk. Vásárolj ékszert ékszer webshopból és meglátod, hogy milyen előnyökkel szolgál egy praktikus darab.

Array