Praktikus apák napi ajándék ötletek

apák napi ajándék ötletek

Ahogy az anyák napja az anyukákat ünnepli, az apák napja az apukák odaadását, kitartását ünnepli.

Ám, amíg egy anyukának könnyű ajándékot választani a jeles nap alkalmára, az apukáknak kicsit nehezebb. Ezért összeszedtünk néhány ajándékötletet, amivel biztosan nem lőhetünk mellé.

Apák napjára praktikus és megható ajándékok

Bár az első apák napi ünnepség 1910-ben volt, kevésbe terjedt el, mint az anyák napja. Ám, amióta elterjedt, az apukák duplán örülnek a kapott ajándékoknak.

Nem baj, ha az ajándék ötlet praktikus, csak legyen fűszerezve egy kis ünnepi meghatottsággal.

Praktikus ajándék 1.

Mint például a Legjobb apa feliratú toll.

A toll örökzöld ajándékötlet, mert fogyóeszköz. Ugyanakkor egy alkalomra feliratozott toll, kiemelten az apák napjára készült toll olyan ajándék, ami nem lehet akárkinek. Ezért népszerű ajándék ötlet, ami garantáltan örömet szerez.

toll apák napjára

Praktikus ajándék 2.

Fényképes, feliratos kulcstartó. Manapság már egyre több kulcstartóra van szükségünk, gondoljunk csak az otthonra, autóra, irodára, postaláda és öltöző kulcsokra. A feliratos ajándéknál pedig csak a fényképes ajándék a jobb.

Praktikus ajándék 3.

Van valami, amiből sosem elég a férfiembernek. Ez a valami pedig műanyag (kütyütartó) doboz akár a garázsba, pincébe vagy az autóba. Ezt tudva kereshetünk olyan dobozt, mely a kedvenc filmhőseivel van díszítve.

Apák napjára praktikus és tuti ajándék

Van egy olyan ajándékötlet, ami mindig beválik. Egyrészt mert épp annyira praktikus és fogyóeszköz, mint a toll, másrészt, mert a minden napjaink fontos része.

Ez az ajándék ötlet pedig a feliratos vagy fényképes bögre. Mindig beválik. Apa magával viszi a munkahelyére, és egyrészt feldobja a napját, ha ránéz, másrészt aki csak látja, tisztában lesz vele, hogy imádja a családját.

apák napi bögre

Apák napi ajándék ötletek között válogathatsz a nevesajandek.hu ajándék webshopban!

Praktikus ajándékötlet férfiaknak, nem csak apák napjára

Miután kilőttük a hétköznapi ajándéktárgyak felturbózott változatait, és a megható ajándékok is megvoltak, nem marad más hátra, mint a valóban praktikus ötletek, amik nem annyira apák napjára valók, mint inkább általánosságban a férfiaknak. Ha tehát már minden más ötletet kiaknáztál, akkor maradnak ezek:

Telefon kiegészítő. Ezzel sem lőhetsz mellé. Csak pontosan tudnod kell, hogy milyen típusú telefonja van, és bármilyen kiegészítőt vehetsz mellé. Fülhallgató, töltő, tok. Ezt is felturbózhatod kicsit, ma már lehet olyan telefontokot kapni, amire családi fényképet nyomtatnak rá.

 

apák napi banner

Az utolsó ötlet pedig a feliratos póló. Ez lehet apák napi felirat, vagy idézet egy kedvencből.

Összegezve, praktikus ajándék lehet bármilyen hétköznapi tárgy, amit felirattal, fotóval családi ajándékká lehet varázsolni.

További információért az apák napjáról, apák napi versekért, képekért látogass el az apaknapja.info weboldalra!