Karácsonyi csináld magad – 4 szívhez szóló ajándékötlet

diy karácsonyi ajándékötletek

Az ellátási lánc problémák és a szállítási késedelmek miatti karácsonyi hiányra figyelmeztetve, ebben az évben érdemes lehet házi készítésű ajándékokat adni. Mivel azonban az iparági szakértők a karácsonyi hiányt “biztosnak” tartják, a saját ajándékok elkészítése segíthet elkerülni az esetleges késéseket vagy csalódásokat. Ezen kívül viszont, ami jóval fontosabb, a család és a barátok is értékelni fogják azt az időt és erőfeszítést, amelyet egy kézzel készített ajándék elkészítésére fordítanak.

Nem minden a csillogás-villogás

A karácsonyfadíszek alulértékelt ajándékok – ha az emberek évről évre, sőt nemzedékről nemzedékre ugyanazokat a tárgyakat használják, ez a lehetőség arra, hogy rányomja bélyegét az elkövetkező évtizedekre az ünnepekre. Rengeteg ötlet található az interneten, de miért vásárolna olcsó, átlátszó műanyag vagy üveg buborékokat? A különböző szárított gyümölcsök, hajtogatott vagy kötött díszek még egy műfenyőt is pompássá tehetnek. Egy ilyen típusú fa a kedvező árfekvése mellett egy fenntarthatóbb megoldást kínál hosszú távon.

diy karácsonyfadísz

Amivel mindenkit kenyérre lehet kenni

Az ünnepi időszak az evés ideje, szóval mi jobb, mint főzni egy nagy adag házi lekvárt szeretteinek. Kezdje el félretenni a dunsztos üvegeket és karácsonyra bőven lesz mit töltenie. Receptek százai találhatók az interneten és ha nagy mennyiségben főz az nem feltétlenül lesz olyan drága! Egy másik pozitívum az ilyen termékek hosszú eltarthatósága, ami azt jelenti, hogy az emberek 2022-ig is élvezhetik őket.

Van sütnivalója?

Az ember szívéhez a gyomrán át vezet az út – tartja a mondás. Ha már szó esett az ennivalókról, mint az ajándékozás alternatíváiról, nem tévedhetünk nagyot egy karácsonyi sütéssel, legyen szó darált pitékről vagy mini karácsonyi pudingokról. Tegye egy dobozba, kösse át szalaggal és máris megkapja a tökéletes ajándékot, amely remekül csábít, amíg az emberek a karácsonyi vacsorára várnak.

Örökítsd meg a pillanatot!

Egy emlékekkel teli fotóalbum lehet a legjobb ajándék, amit ember adhat szeretteinek. Lehet, hogy kissé időigényes, de a szeretteit életük egy különleges időszakára emlékeztető fotógyűjtemény egy örök klasszikus, amely soha nem fog megöregedni. A fényképalbumok olcsón megvásárolhatók webáruházakban vagy szaküzletben egyaránt, a képek előhívása pedig úgyszintén nem megterhelő költségek.

Array