Hullámok hátán, avagy töltsük vízközelben az idei szilvesztert!

szilveszteri buli

Amellett, hogy fővárosunk Európa egyik legszebb úti célja, a budapesti gyógyfürdők népszerűsége, szépsége és gyógyereje is vitathatatlan, ezért előszeretettel látogatják a külföldi és belföldi turisták egyaránt. Egy szilveszteri wellness viszont több az átlagosnál! Az év minden napján, így szilveszterkor is várnak programok Budapesten.

Buli szilveszter éjjel

Az éjszakai fürdőzés már egész évben opció a wellnesselni vágyóknak, ám december 31-én ez zenés táncos eseménnyé növi ki magát és akár egy habparty formájában is kicsúcsosodhat, így egy igazán emlékezetes és élvezetes módon léphetünk, jobban mondva, csobbanhatunk az újévbe. Ha aktívan szeretnénk eltölteni az év utolsó napját, akkor ez a szilveszteri buli az egyik lehető legjobb választás.

Hosszabb és nyugodtabb kikapcsolódás az egész családnak

Vannak, akik nem teljesen ocsúdnak fel az ünnepi programok hangulatából és a szilveszteri ajánlatok közül szívesebben választanak olyan lehetőségeket, amely az egész évben felgyülemlett stresszt segít feledtetni, így békében és nyugalomban köszöntenék az újévet akár a családi vagy szűkebb baráti körben. Magyarul nem beszélő barátoknak, ajánljuk a keresőbe írni a Budapest New Year kifejezést, hogy ők is tájékozódhassanak a programokról.

szilveszteri wellness

Wellness szállodák sora várja az érdeklődőket egész évben és sok család, párok vagy kisebb társaságok választják a kikapcsolódás ezen formáját. December utolsó hetének kiemelt figyelmet szentelnek, mind a látogatók, mind pedig az őket vendégül látók, hiszen gyakorlatilag szilveszteri programok tömkelege várja azokat, akik a fővárosi wellness hotelek egyikébe terveznek menni.

Ahogy már a neve is sejteti, ezek a szilveszteri szállások minden generáció számára nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget a beltéri medence rengetegben. A legkisebbek pancsolóban vagy a kevésbé termetes csúszdák közelében lubickolhatnak, míg az idősebbek a különböző gyógymedencékben regenerálódhatnak.

Array