Esküvői meghívó kémcsőbe rejtve

esküvői meghívók

Az esküvő, egy különleges alkalom, amelyet a menyasszony és a vőlegény is izgatottan vár, hiszen ez az ők nagy napja, amelyet minden apró részlet feledhetetlenné tud varázsolni. Talán ez is az oka, hogy sokan már az esküvő előtt fél évvel el kezdik a jeles napot szervezni. A legtöbben már az első lépést is tökéletesen meg szeretnék tervezni, ez pedig nem más, mint az esküvői meghívó. Ma már egyre dizájnosabb és modernebb esküvői meghívók léteznek, köztük a kémcsöves meghívó, amelyet egyre többen kedvelnek.

Miért olyan kedveltek a kémcsöves meghívók?

Mert személyre szabottak

Az esküvői meghívó kémcsőben nagy meglepetés lehet a meghívandó vendégeknek. Több szempont miatt is. Egyrészt ezeket a meghívókat személyesen adja át a vendégeknek az ifjú pár, amely gesztus meghitté varázsolja a meghívás perceit. Minden meghívott vendég kedvelni fogja ezt a fajta meghívási módot, hiszen ez olyan bensőségessé teheti a pillanatot és még az esküvői hangulatot is megalapozza.

Másrészt, a kémcsöves meghívók különlegesek, egyediek, kreatívak és mivel nincs két egyforma kémcsöves esküvői meghívó, így minden menyasszony és vőlegény személyisége tükröződik azon, hiszen a kémcsöves meghívó teljesen testreszabható. A szépséges meghívók szövegét azt követően lehet elolvasni, hogy eltávolítottuk a parafa dugót, majd kihúztuk azt a kémcsőből. A páratlan esküvői meghívó bizonyára lenyűgözi majd a meghívandó családtagokat, barátokat, ismerősöket, ami szintén kellemes perceket szerezhet mindenkinek.

Mert exkluzív a megjelenésük

Az esküvő megtervezése és szervezése fárasztó, de a végeredmény mindenkit meggyőz arról, hogy bizony megérte annyit tenni érte. Az ifjú pár a tökéletesre vágyik és ez alól a meghívó sem lehet kivétel, sőt, sokan úgy vélik, hogy a meghívón múlik minden, hiszen voltaképpen a meghívóval alakítjuk ki a vendégekben az első benyomást, ezért nem mindegy, hogy milyen esküvői meghívót választunk. A kémcsöves meghívó már csak azért is egyedi, mert a papírra olyan szöveg kerülhet, amilyet csak szeretnénk. Ez lehet egy hosszabb, vagy rövidebb szöveg. A pausz papír világos színű, de egyedi megkeresés esetén van mód sötétebb papírt is kérni.

A kémcső dobozán sem feltétlenül szükséges a meghívó szót szerepeltetni, ez lehet akár egy idézet is.

esküvői meghívó

Mert van beleszólásunk a színbe, a témába és a dizájnba

A tökéletességre törekvők, akár még az esküvő témáját, színvilágát is meghatározhatják. Ezt a meghívó is tükrözheti, hiszen a rá kerülő szöveg és a díszítő motívumok színét, akár mi is meghatározhatjuk.

A kémcsöves esküvői meghívó szalagos díszítése is eltérő lehet. Választhatjuk a vintage stílusú csipke masnit, vagy a modernebb megjelenésű, változatos színvilágú organza vagy szatén szalagot.

Mert van olyan cég, aki az ilyen meghívókra specializálódott és online is rendelhetünk tőlük

Az esküvő megszervezése nem egyszerű feladat, de ha választunk egy esküvőszervező céget, vagy egy olyan céget, akik a tanácsaikkal, ötleteikkel segítik megvalósítani az elképzeléseinket, akkor sok terhet vehetnek le a vállunkról.

Ma már egyre többen használják ki az online rendelés előnyeit. Akár még az esküvői meghívónkat is megrendelhetjük ily módon. A Kreatívcsiga nevű cégtől is rendelhetünk kémcsöves esküvői meghívót. A látványterv jóváhagyása után maximum 15 nap múlva már a kezünkben is tarthatjuk a kémcsöves meghívót, amely gyönyörű és teljesen eltér a hagyományos meghívóktól.

Array