Praktikusan gondolkodunk: igény szerint fotózunk

család és gyermek fotózás

Jelenlegi helyzetben nehéz eldönteni, hogy dolgozzam. Nem keresnek olyan sokan, mint korábban, de azért most is van igény fotózásra. Nálam egyszerre mindig csak egy fotózás van! Erre és a higiéniára most kiemelten figyelek és betartom a szükséges óvintézkedéseket (légcsere, hatékony fertőtlenítés).

Családi, gyermek- és kismama fotózás

Senkit sem szeretnék invitálni, de aki úgy dönt, hogy bejelentkezik, beül a kocsiba, itt a stúdió előtt kiszáll, azt lefotózom. 🙂 Az élet nem áll meg, csak kicsit lelassul és több figyelemmel jár. Lehetőség szerint én sem megyek sehová, de azért, ha felhív valaki, hogy fotókat szeretne, én is beülök a kocsiba és bejövök a műtermembe. Mindig is fotóztam, hozzá tartozik az életemhez, jól is csinálom. Szeretnék többet tudni rólad és arról, hogyan fotózól.

családi és gyermek fotózás

A figyelem középpontjában mindig az van, akit fotózom

Korábban sem szerettem több fotózást szervezni egy időben, még akkor sem, amikor a kolléganőim is segítettek. Az a jó fotózás, amikor összehangolódom azokkal, akiket fotózom, ők vannak a figyelmemben és semmi más. Bekerülünk együtt egy buborékba, itt ebben a kellemes légkörű és maximálisan felszerelt műteremben és együtt megalkotjuk azokat a maradandó emlékképeket, melyeket az egész család szívesen nézeget majd. Itt összefoglalom, hogy milyen fotózásokat szoktunk csinálni.

Válogass a mappák közül és nézegesd meg, fotógalériámat.

vagány páros pocakos fotózás

Csecsemő fotózás az otthonodban

Egy nő életében a legszebb pillanat, amikor a várva várt csöppség megszületik. 9 hónapig ott lakott a pocakodban és végre megérkezett. Az újszülött fotózás nagyon szép pillanatok megörökítése és az egész család számára örömet jelent, sőt évekkel később akár gyermekeddel együtt nézegethetitek az újszülött kori fényképeit. Szeretnék többet tudni a csecsemő fotózásról.

A csecsemő fotózás lényege, hogy a baba még nagyon tiszta és törékeny állapotában legyen megörökítve, ezért fontos, hogy 14 napos koráig keressetek fel. Az újszülött fotózás helyszínének otthonotokat javaslom, így a babát nem tesszük ki felesleges tortúrának, hanem marad a megszokott környezetében, a megnyugtató családi légkörben, melyben minden napjait is éli. Megbeszéljük, mikor megyek el hozzátok, de ha úgy jobbnak látjátok, lehet a műtermemben is fotózni, természetesen itt is figyelembe véve a pici napi ütemét. A csecsemő fotózás szereplője lehet csak a baba vagy baba és a mama, de még az apukát is bevonhatjuk a fotózásba.

babafotózás családdal

 

Miért vidd el időnként csemetédet profi fotóshoz portréfotózásra?

Minden szülő a lehető legtöbb alkalommal szeretné megörökíteni gyermekeit, hiszen annyira gyorsan változnak, nőnek, hogy szinte észrevétlenül tűnik el az idő miközben a szülők folyamatosan maradnak le a kínálkozó pillanatokról. Ezenkívül a gyermekek kamerához való hozzáállása is váltakozhat, egyszer még szívesen produkálják magukat, másszor már inkább szégyenlőssé válnak, és nem szeretnének annyira „modellt” állni szüleiknek.

gyermekfotózást 4-17 éves korosztályon belül bárkinek szívesen ajánlom. Minden gyerekkel megtaláljuk a megfelelő kapcsolatot és ezen a csatornán keresztül kommunikálva tényleg nagyon jó képeket készítünk róla. Ha gyermeküknek az a kívánsága, akkor szép idő esetén, a szabadban, természetes fények mellett fotózunk. Míg a műteremben időjárástól függetlenül várom az érdeklődőket, bejelentkezést. A műteremben körbe tudtok nézni, válogatni a témák, hátterek között, vagy hangulatot tudtok választani, teljesen egyedi elképzelések szerint és én ahhoz alakítom ki a hozzá illő hátteret. Továbbá, ha van bármilyen elképzelés, igény (egyedül, vagy éppen tesókkal, barátokkal szeretnétek közös képet), azt is meg tudom oldani.

gyerekportrék lényege, hogy a gyermek megannyi arcát, arckifejezését, grimaszát lencsevégre tudjuk kapni, minden kacagást, hunyorgást, kacsintást, ami jellemzi őket. Így ezek nem vesznek el az emlékezetben, hanem mindig kézhez tudjuk őket venni, akár kirakhatjuk a falra, vagy ajándékozhatunk a képekből a nagyszülőknek is.

Array