A platform cipő stabilan must have lesz idén ősszel

platform cipő

A stílus, a kényelem és a magasság egyedülálló keverékével a platform cipő idén őszre szinte kötelező kiegészítővé vált. Láthattad már a kifutókon és a kedvenceid lábán szinte minden formában.

A sneakerektől a bakancsokig, vagy az extrém magasságokba emelő csizmákig most minden játszik. Szóval itt az ideje, hogy helyet csinálj a szekrényedben ezeknek a magasított szépségeknek.

Platformcipőben nem kell feladnod a kényelmet a szépségért

Lássuk be, ez a trend nem csak a stílusról szól, hanem arról is, hogy a kényelem a divatban is megjelenik. Lehet fűzős, csatos, vagy belebújós, bármilyen öltözéket a hétköznapiból rendkívülivé tehet. A platform fazon a lényeg, melyben a vastag talp és a sarok jó összhangban van.

De miért is elengedhetetlen darab?

Először is, azonnal emelik a megjelenésed (szó szerint), miközben vékonyabbnak mutatnak és optikailag a lábaid is hosszabbnak tűnnek. A plusz magasságának köszönhetően úgy érezheted magad, mintha a kifutón mennél még akkor is, ha csak az utcán sétálsz.

Másodszor, a legújabb női platform cipő divat hihetetlenül kényelmes. A platformcipők egyenletesen osztják el a súlyt, csökkentve a lábfejre nehezedő nyomást. Ez azt jelenti, hogy egész nap viselheted anélkül, hogy fájna a talpad, vagy a bokád.

Harmadszor: mert a magasabb megjelenéstől vékonyabbnak látszol, a lábaid pedig hosszabbnak tűnnek ha platform cipő van rajtad. Egyből pár kilóval könnyebbnek érzed magad!

A platform cipő kibékülés a kényelem és a stílus között

Mindannyian jártunk már úgy, hogy egy buli előtt választani kellett egy szexi tűsarkú – amely egy éjszakányi garantált lábfájást ígér, vagy egy laposabb cipő között, amely kényelmes, de unalmas. Ez nem kérdés többé, ha platform

A kényelem nem azonos a stílustalansággal

Női platform cipők legkülönbözőbb mintákban és anyagokban kaphatók, a sima fekete bőrtől a merész és csillogó mintásakig, sőt a sneakereketi is újragondolták ennek jegyében. Bármi legyen is a stílusod, találsz hozzá új kedvenceket.

Tippjeinkkel a platform cipő fontos része lesz szettjeidnek:

Párosítsd felsliccelt farmerrel a retró ihletésű megjelenésért. Adj hozzá egy testhezálló garbót vagy egy bő blúzt. Egy vastagabb lánc, vagy extra napszemüveg nagyon feldobja.

Ha lazább megjelenést szeretnél, próbáld meg ősszel a platform cipőt rövidnadrággal és egy vaskosabb kötött pulóverrel párosítani. Ez az öltözék tökéletes egy laza sétához, vagy baráti összejövetelhez. A platform cipő lendületet ad az öltözéknek, stílusossá és kényelmessé tesz.

Munkahelyre, próbáld ki, hogy a mokaszin fazonú platform cipőt bő szárú nadrággal, övvel és rövid dzsekivel párosítod. A cipő által nyújtott plusz magasság miatt elegánsabbnak és karcsúbbnak tűnsz.

Olvassa el továbbá: Esőkabátok vagy tavaszi kabátok – melyiket viseld, ha kiszámíthatatlanná válik az időjárás?

Ne feledd, a divat mindig Rólad, a stílusod kifejezéséről szól.

Egy platform cipő lehet mindennapi, sportos, vagy épp őrületesen extrém – kínálatunkban megnézheted és kiválaszthatod az új kedvenceidet. Mutasd meg új platform cipődben a cuccaidat, és kifutóvá válik minden hely, amerre jársz. Küld egy képet!

Array