A farmerek, amelyek nem mennek ki a divatból: 5 modell minden időkre

divatos női farmer

Ha az okos ruhatár mellett állsz ki, és sokoldalú alapdarabokat keresel az elkövetkező évekre, nézd meg közelebbről ezeket a farmereket. Nem számít, mi történik a kifutókon, ez az öt vásárlás mindig aktuális.

Valószínűleg hallottad már azt a mondást, hogy a divat ciklikus. Előfordul, hogy a tervezők és a stylistok maguk sem tudnak lépést tartani a változó trendekkel. Nemrég még a 2000-es évek trendjei szerepeltek a divatszakértők stop-listáján, most azonban a márkák és a divatbefolyásolók már agresszívan öltöztetik fel a századforduló trendjeit.

Hogyan lehet értelmet adni ennek a kaleidoszkópnak? Valójában nagyon egyszerű. A lényeg az, hogy a változó trendekből időtálló mintákat válasszunk. A változó trendek hihetetlen áradatában nehéz, de nem lehetetlen megtalálni őket. Ha most próbálsz egy olyan fenntartható ruhatárat kialakítani, ahol minden darab mindig stílusos, divatos és nem válik unalmassá az idő múlásával, íme öt farmermodell, amelyek mindig is a trendlistákon voltak, vannak és lesznek.

Kibővített farmernadrág

A kilógó farmer a 70-es évek legszembetűnőbb divatkijelentése. A klasszikus, szélesített modell mellett más változatok is megjelentek – hosszabbak, rövidebbek, keskenyebbek és lazábbak. Lehetnek különböző hímzésekkel, díszítésekkel díszítettek, vagy éppen ellenkezőleg, lakonikusnak tűnnek. Ezeket felváltotta a divatos boot cut, egy rövidített, a cipőt feltáró karimával. De az egyetlen modell, amely túlélte ezt a zűrzavart, a skinny flare farmer volt, közepes szabású, szűk szabással. Ez egy igazi klasszikus, és vizuálisan is segít korrigálni az alakot.

A szélesített farmer életmentő, ha magasabbnak és karcsúbbnak szeretnél tűnni. Ráadásul bármilyen alakon remekül mutat – határozottan a ruhatár mesterfigurája – még akkor is, ha nem szereted a 70-es évekbeli utalásokat.

Mom farmer

A modell, amely mindenkit túl fog élni. A Mom farmer egy laza, alkalmi fazon magas derékkal. Ezek a farmerek a 80-as években rendkívül népszerűek voltak, és évek óta meglepő módon pótolhatatlanok. Ez idő alatt sikerült túlélniük a XX. század számos trendjének reinkarnációját, hogy ugyanolyan kleccsel és soványsággal váltsák fel őket, de még mindig klasszikus ruhatár maradnak. A leguniverzálisabbak a leglakonikusabb modellek vágások és díszítések nélkül, és elég hosszúak ahhoz, hogy csavarni lehessen, ha akarod. Tökéletesek mind a téli, mind a nyári ruhatárba, és a lábak meghosszabbításával vizuálisan korrigálják a sziluettet.

Skinny farmer

Válogatásunkban ez a páros a legnehezebb sorsú. A skinny farmert https://shopsy.hu/noi-szuk-farmernadragok a 20. században hordták, de a húszas években vált népszerűbbé. Ezután az összes antitrendi lista élére kerültek, és átadták a helyüket a boyfriend és a mom farmereknek. Most azonban egy új népszerűségi hullám várt rájuk, ami időtlenné tette őket. Sok sztár bizonyította hűségét a skinnieshez, akik megtanulták, hogyan válasszák ki a különböző trendek közül a leghosszabb távúakat.

Boyfriend farmer

Öt párból kettőt kölcsönkérhetsz a párodtól – és ez nagyszerű hír. Néhányat anyukád vagy idősebb húgod 80-as évekbeli ruhatárából. Mások a párodtól vagy a testvéredtől. A boyfriend farmerek népszerűsége a 90-es években kezdődött, amikor a nők megismerték a férfias stílus varázsát, és elkezdték a tipikusan férfias ruhákat adaptálni a ruhatárukba, méghozzá elég sikeresen.

Az unisex-stílus még mindig trendi, a boyfriends pedig a legsokoldalúbb és legidőállóbb dolgok, amelyek könnyen alkalmazkodnak a különböző divatirányzatokhoz, és nem csak a férfi stílusban.

A közepes szabás, a laza szabás és a maximális kényelem miatt szeretik annyira a nők. A karcos farmer lehet a norma, de – akárcsak a mom farmer – a maximális sokoldalúság érdekében ne válaszd a lakonikus szabást a díszítés és a szeretett szakadások nélkül.

Egyenes, középmagas farmernadrág

Még ha nem is válik gyakran nagy trenddé, az egyenes derékszögű farmer időtlen klasszikus, amely a 20. század óta sok nő kedvence. Az a nagyszerű bennük, hogy tökéletesen igazodnak az aktuális trendekhez, és az alapdarabot jelentik, amely köré divatos ruhákat állíthat össze.

Divatban vannak a kivágott modellek? Fordítsd fel a farmerodat, hogy divatos legyen. Szereted a hipertrófiás köteteket? Párosítsd a farmert túlméretezett darabokkal.  A középmagas szabás lehetővé teszi a farmert is: a tervezők a túl magasról az alacsonyra és vissza, a deréktáji szabás pedig mindig arany középút marad a szezon kiemelt trendjei és a sokoldalú és időtlen ruhatár iránti vágy között.

Array