A farmer szoknya mindenkor idilli választás

farmer szoknya

Érdekes, hogy a trend, bár folyamatosan pulzál, mind újabb arcát mutatja meg a sokszor merész tervezőknek hála, mégis akadnak olyan divatirányzatok, amik nemes egyszerűséggel felette állnak a folyamatos átalakulásnak. A farmer szoknya pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Nem most kezdte a pályafutását, hisz nem sokkal a hagyományos farmernadrág megjelenése után bukkant fel, és gyakorlatilag azóta arat. Úgyhogy nem újdonság, mégis megunhatatlan, hogy az idei év divatjában is hódít!

Melyek a legkedveltebb színek és fazonok?

Az, hogy a farmer szoknya népszerű, nem csak a történelmi múltnak és a generációk rajongásának köszönhető. Bár meg kell hagyni, ez is formálja a keresettségét, főleg manapság, amikor a retro irányzat annyira felkapott. Mindenesetre nem csupán ez bír jelentőséggel az esetében. A sokszínűség az, ami igazán sokatmondó, és ami egyébként a felhozatalban is látszik, nem csak a színvariációk tekintetében. Nézzük is sorban!

A fazonok, azaz a különböző szabások változóak. Mondhatnánk, hogy a rövid verzió az, ami nagyobb népszerűségre tett szert, de akkor nem állítanánk igazat. Igen, sokan szeretik, még a mini típusokat is, de a hosszított variánsok is keresettek. A hossz tehát nem divat, hanem egyéni ízlés és természetesen alkati adottság függvénye.

Aztán a szabás témájához kapcsolódik még az is, hogy a modellek mennyire karcsúsítottak, vagy éppen lazák. Az oversize stílus felbukkanása után valójában már semmi sem számít meglepetésnek ezen a téren sem. Mindenesetre nagy, univerzális igazságok helyett marad az a tanács, hogy mivel a sokoldalú választék rendelkezésre áll, így érdemes az egyéni fizikai tulajdonságokat, valamint az egyéb igényeket alapul véve kiszemelni a befutó variációt.

Megérkeztünk a színek birodalmába is, mert vitathatatlan, hogy itt is akad látnivaló bőven. Nem meglepő, hogy az egyik legkedveltebb árnyalat a hagyományos farmerkék. Viszont, akik szeretik az újdonságokat, vagy legalábbis eltérni a megszokottól, számukra a tengerészkék típusok is ideálisak lehetnek. Ha nyertest kellene hirdetni a színek versenyében, akkor a tradicionális kéken kívül a fekete és a szürke is helyet kérnének maguknak a dobogón, nem véletlenül. Különösen farmerszoknya szekcióban határozottan szexi a fekete, annál is inkább, mert ahogy azt minden hölgy kívülről fújja, a fekete még az alaknak is jót tesz. Divatos kifejezéssel élve alakformáló árnyalat. Ráadásul bármivel jól mutat, gondolunk itt a paletta összes többi színére például.

A farmer csak sportos stílust képviselhet?

Egyáltalán nem, ez így, eben a formában semmiképpen sem igaz. Az tény, hogy különösen a rojtos, felszabdalt, koptatott, azaz vagány modellek leginkább a laza életérzéshez társíthatóak. Ám akadnak a fazonok között olyan alternatívák, amik az elegáns jelzőt is kiérdemlik. Ez azt jelenti, hogy egy kis leleményességgel, meg persze az outfit többi részének tudatos, alapos összeválogatásával az elegáns fellépés is könnyedén megteremthető, miközben nem kell feláldozni a kényelmet, vagy éppen a trendiséget.

Array