Utazni mész? Ezeket vidd magaddal!

fontos dolgok utazáshoz

Amikor az ember utazni készül, az első lépések között szerepel a bepakolás, felkészülés. Természetesen nem mindegy, hogy egy hétvégére megyünk, vagy több hétig leszünk távol. Ahogyan az sem, hol szállunk meg, milyen lehetőségeink adódnak majd. Ebben a bejegyzésben olyan digitális kiegészítőket mutatunk be, amelyek könnyebbé tehetik az utazást. 

Fontos dolgok, amiket ne hagyj otthon, ha elutazol

Bepakoltad a ruhákat, szendvicseket, egyéb túlélőkészletet? Még nem vagy kész. Persze az okostelefon, a töltő olyan dolgok, amelyeket már rutinból elteszünk. Hiszen miért is hagynánk otthon. Ezen kívül azonban léteznek olyan digitális kiegészítők, amelyek nagyon hasznosak lehetnek egy-egy hosszú út alkalmával. Persze nem mindegy, hogy egy nagyvárosban vagyunk épp üzleti úton, vagy a semmi közepén túrázunk.

Alapvető digitális eszközök

Egyesek talán pont azért indulnak útnak, hogy kiszakadjanak a világból, egy kis időre kikapcsolják a digitális eszközöket. Napjainkban azonban már számos elektronikai kütyü válhat hasznunkra egy-egy utazás során, és nem feltétlenül kell valami szükséges rosszként gondolni rá. Használjuk ki inkább a digitalizációban rejlő lehetőségeket. 

Léteznek persze olyan alapvető elektronikai eszközök, amelyek magától értetődőek lehetnek egy-egy utazás során. Idetartozik a fényképezőgép, a laptop, vagy akár a könyvolvasó. Ezek az eszközök praktikusan tárolhatók, használhatók szinte bárhol a világban. Legyen szó munkáról, kikapcsolódásról, kedvenc helyeink megörökítéséről. Hiszen egy praktikus laptopon dolgozhatunk, filmeket nézhetünk, egy könyvolvasóval pedig bármikor, bármilyen könyvet elővarázsolhatunk anélkül, hogy cipelni kellene. Természetesen érdemes odafigyelni rá, hogy egy laptop, vagy tablet esetében mennyit bír az akkumulátor. 

Lemerült az okostelefon az erdő közepén? Pánikra semmi ok!

Előfordulhat olyan eset is, amikor az okostelefonunkat nem tudjuk feltölteni. Ez egy fokkal égetőbb problémának tűnik, mintha csak a laptop merülne le, amit majd este úgyis fel tudunk tölteni. Ilyenkor egy powerbank életet menthet. A hegyekben, vagy az erdő közepén például nehéz olyan helyet találni, ahol csatlakoztathatjuk a töltőt. A powerbank viszont egy hordozható, praktikus eszköz, amit ilyenkor is elővehetünk. Másrészt üzletembereknek, kalandoroknak is igazán hasznos kellék lehet, akik folyamatosan úton vannak.

powerbank

Okostelefon kiegészítők

Másrészt vihetünk magunkkal bluetooth hangszórót, telefonos fülhallgatót, vagy akár nyakpántot is okoseszközünkhöz, amely nagyon kényelmes lehet egy túra során. Na és persze a szelfibot, ha megörökítenénk a legszebb pillanatokat. Hogy a megfelelő védelem, és divatos megjelenés se maradjon el, a biztonság kedvéért érdemes beszerezni egy mutatós telefontokot, és kijelzővédő fóliát is. A GSM tartozékok tehát hasznos kiegészítők bárkinek, aki rövidebb, vagy épp hosszabb útra készül.

Digitális kiegészítők webshop

A digitális eszközök vásárlása során természetesen elsőrangú a megbízhatóság, szakszerűség. Főként akkor, ha webáruházból választunk termékeket. Manapság azonban már nincs mitől félni, ha hiteles oldalról rendelünk. 

Az ETUO hazánk egyik vezető online szakáruháza, ahol beszerezheted az utazáshoz fontos, illetve hasznos digitális kiegészítőket. A webshopban több ezer telefontok, minőségi tartozék, és powerbank is kapható. Kizárólag ellenőrzött termékek garanciával, jó ár-érték arányban. Kérdés esetén pedig online ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, vásárlás előtt, vagy akár utána.

Array