Unatkozom mit tegyek? – kreatív tippek unalom ellen

unatkozom, tippek unalom ellen

Unatkozol? Olvasd el ezt a cikket nem fogsz! Nézd meg a jobbnál jobb kreatív ötleteket unalom ellen és válaszd ki a kedvencedet!

Mit csináljak ha unatkozom? – 8 tipp unalom ellen

Kézműveskedj!

Nem feltétlenül kell valami bonyolult dologra gondolni, rajzolj valamit, például megrajzolhatod a saját portrédat, vagy kedvenc állataidat. Készíthetsz mozaikot, vagy gyöngyékszereket is.

mozaikkészítés

 

Főzz!

A főzés nagyon kreatív és örömteli tevékenység, készíthetsz például palacsintát, azt egyszerű készíteni, és időbe telik, mire kisütöd őket, de mindenki nagyon hálás lesz neked! Az elkészült palacsintákat ne csak töltsd meg, hanem díszítsd is fel! Amerikai palacsintából különböző állatfigurákat is készíthetsz.

palacsinta nyuszi

 

Unatkozom mit csináljak a neten?

Az internet egy valóságos szórakoztató központ, mindenki találhat elfoglaltságot magának. Hallgathatsz zenét, nézhetsz videókat, tesztelheted a tudásodat gyakorlatilag bármilyen témában online kvízeken és még edzeni is tudsz ha követsz edző videókat.

Sportolj!

Nem csak otthon tudsz tornázni, de elmehetsz futni, biciklizni, úszni, vagy egy edzőterembe, ahol kipróbálhatsz valami teljesen új mozgásformát.

Fotózz vagy forgass filmet!

Mobiltelefonnal gyerekjáték fotókat vagy akár egy filmet készíteni. Forgasd újra a kedvenc filmed valamelyik jelentét, készíthetsz saját tévé műsort, vagy video klipet.

fotózás unalom ellen

Rendszerezd a fotóidat!

Ma már nagyon egyszerű fotókat készíteni, ezért rengeteg képet készítünk, és sokszor nagyon nehéz visszakeresni a régebbi fotókat. Rendszerezd a képeidet, ami nem kell töröld ki, amit meg szeretnél tartani azt rendszerezd úgy, hogy később könnyen megtaláld.

Selejtezd a cuccaidat!

Nem csak a fotók között, hanem a ruhák és egyéb tárgyak között is lehet

Készíts titkosírást!

Minden betűnek készíts egy saját jelet, és a saját titkosírásoddal írjál szövegeket!

Te mivel szoktad elütni az időt, ha unatkozol?

Array