Praktikus színes kellékek otthonra

praktikus kellékek otthonra

Otthonunk egy olyan terület, ahol számos kreatív ötletet megvalósíthatunk, amik között számos hasznos dolgoz is találhatunk. Amennyiben mi magunk is ilyen egyedi ötleteket keresünk, amik könnyen elérhetők számunkra, akkor az alábbi cikk segítséget jelenthet, hiszen összegyűjtöttünk pár praktikus színes kelléket otthonra.

Szélforgó

A szélforgók terén rengeteg színes, fényes, csillogó darabbal találkozhatunk, melyek kiváló díszei lehetnek például az erkélyeknek. Az ilyen szélforgók nem csak azért lehetnek hasznosak mert például leköthetik a gyereke figyelmét, hanem csak kinézve az ablakon könnyebben megállapíthatjuk a széljárást is.

Kerti világítás

A kerti világítás terén szintén mély a merítési lehetőség, hiszen egy darabos lámpák és komplett lámpa sorok közül is válogathatunk. A földbe szúrható napelemes kerti lámpák igen népszerűen manapság, amivel könnyedén feldobhatjuk kertünk látványát a lemenő nap fényében, vagy az este sötétjében.

Ezen felül a vintage stílus jegyében népszerű választás manapság a színes üvegekbe rejtett izzókból kialakított lámpák is. Ezek egészen egyedi stílust kölcsönözhetnek kertünknek és otthonunknak, miközben fényforrásként is praktikus kiegészítők lehetnek.

Egyedi tea filter és filter tartók

A teakészítés során használhatunk praktikus egyedi tea filtereket, és filter tartókat. Ezek között számos kifejezetten színes variációt is találhatunk. Nincs is annál lélekmelengetőbb, mint amikor a reggeli teás poharunk szélén egy cuki kis filter tartó csiga helyezkedik el, ami ráadásul praktikus is, hiszen nem kell attól tartanunk, hogy a filter belecsússzon a pohárba.

teafilter tartó

Fényfüzérek

Az egyes fényfüzérek otthonunk belső tereit tehetik még hangulatosabbá. Ráadásul ma már ezen a téren is válogathatunk a különböző színes megoldások között, de akár olyan variációval is találkozhatunk, ahol az izzók színe távirányítással variálhatók.

Színes szalagok

A különböző színes szalagok, legyen az sárga, kék, vagy piros, fehér, zöld szalag, mindig jól jöhetnek otthonunk díszítésében és praktikusabbá tételében. Ez megnyilvánulhat egy egyszerű korlát díszítésében, vagy épp a nappaliban a virág kaspók rögzítésében, de ezen felül is számos egyedi, kreatív megoldást megvalósíthatunk ezekkel a szalagokkal.

Kötények

A konyhában roppant praktikus viselet lehet egy-egy színes, vicces feliratú kötény. Ezek a ruhadarabok védhetnek minket a különböző konyhai feladatoktól, ráadásul akár családi szetteket is beszerezhetünk, hogy a gyerekekkel együtt főzőcskézhessünk szabadidőnkben.

Szőnyegek

A szőnyegek között szintén széles a választási lehetőségünk, hiszen amellett hogy beltéri és kültéri típusok közül is választhatunk, a szín és anyagpaletta is igen bőséges, így mindenki megtalálhatja a maga számítását. Praktikusság szempontjából pedig szinte nélkülözhetetlen lehet egy-egy szőnyeg hiszen a por és szennyeződések megkötésében is hasznos kiegészítők lehetnek.

színes szőnyegek

Összegezve

Otthonunkat tehát számos egyedi, színes és praktikus kiegészítővel feldobhatjuk, melyek között az aprócska filter tartóktól, a szalagokon át a fényfüzérekig mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.

Array