Praktikus ötletek a hálószobába: berendezés a csillagjegyek alapján

hálószoba

Az elmúlt években egyre nagyobb szerepet kapott az asztrológia mint tudomány az életünkben. Az élet több területén megjelent, így a lakberendezésben is. Lehetőségünk van rá, hogy a csillagjegyek alapján rendezzük vagy rendeztessük be az otthonunkat.

Az asztrológia több ezer éves tudomány, amely a bolygók állása alapján és azok mozgása segítségével határozza meg, hogyan hatnak ezek az egyes jegyek élet területeire. A lakberendezésen belül az enteriőr tervezés foglalkozik a belső terek megtervezésével és kialakításával. A kettő együttesen pedig a személyre szabottan alakít ki ideális tereket. Minden otthonban szükség van lepedőkre gumis kivitelben.

Melyek azok a legfontosabb szempontok amelyek segítenek kialakítani csillagjegyenként egy kényelmes otthont?

 1. A Kos

Tűz jegyűként kedveli a kandallókat, a tökéletes konyhát, a bőr bútorokat. Nem kedveli a zárt tereket, az ablaktalan, fénytelen helyiségeket. Erőt és dominanciát sugárzó színeket, az egylégterű lakásokat kedveli igazán.

 1. A Bika

Meglehetősen gyakorlatias, a kényelem a fontos számára, a minőségi anyagokat kedveli.

Leginkább a föld színek a kedvencei, kerüli a túl mintás felületeket. Imád enni ezért szereti a nagy étkezőasztalt.

 1. Az Ikrek

Szereti a változatosságot, a kommunikáció a domináns tulajdonsága. Kíváncsi, szereti a vendégeket, a nyüzsgést. Világos, napfényes otthonra vágyik. Szereti az eklektikát és a geometrikus mintákat.

 1. A Rák

Számára a legfontosabb az otthon. Igazán családcentrikus csillagjegy, biztonságra és melegségre törekszik. Berendezése a vintage bútorokból, puha kanapéból, sok díszpárnából áll.

 1. Az Oroszlán

Optimista, karizmatikus személyiség, kedveli az emberek társaságát. Szereti a kifejezetten csillogó felületeket, az exkluzív anyagokat, a világos, tágas tereket.

 1. A Szűz

Miután föld jegyű a föld színeket szereti és a környezettudatos anyagokat len, pamut, mészkő, kerámia. Leginkább a minimalizmus és a skandináv design illik hozzá.

 1. A Mérleg

Számára a legfontosabb a lelki béke megteremtése. Kedveli a régies bútorokat, az antik porcelánt, a szimmetrikus elrendezést. Előnyben részesíti a világos, harmonikus színeket.

 1. A Skorpió

Szeret elmélyülni a dolgokban. Szereti a különlegességeket, a nyers vakolatlan burkolatokat, vastag drapériákat, a lilát, a feketét és a vörös színkombinációkat a misztikus fényviszonyokat.

 1. A Nyilas

Nagyon optimista, kitárulkozó személyiség, életszerető. Világjáró így különböző helyekről származó tárgyak díszítik az otthonát. Legjobb számára egy világos, rusztikus kis ház.

 1. A Bak

Konzervatív, megfontolt jegy. Az időtlen, praktikus, tradicionális darabokat kedveli. Nem kedveli a színeket, de szívesen kombinálja a modern dolgokat az antikkal.

 1. A Vízöntő

Haladó felfogású, otthonában a szokatlan, a rendhagyó tárgyak a jellemzőek, a színek logikátlanok, a bútorok a legújabb divatot követik. Extrém stílusú.

 1. A Halak

Befogadó, együttérző jegy, intuitív, érzékeny. Befelé forduló, ezért a puha, kárpitos dolgok, süppedős szőnyegek, kék, zöld színek, lágy textúrák jellemzik.

Összegezve

Az asztrológia is adhat egy fajta segítséget a személyre szóló otthonok berendezésében. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy minden ember rendkívül összetett személyiség.

Array