Legyen téma a táborozás!

gyerektábor

Most, hogy megérkezett az adó-visszatérítés, mindenki örül. Nem kérdés, hogy a gyermeket nevelő családoknak van mire költeniük az egyszeri támogatást. Akik úgy döntenek, hogy táboroztatásra is jut az szja-visszatérítésből, két legyet üthetnek egy csapásra: nemcsak a nyári gyerekfelügyelet kérdését pipálják ki, de egy jól megválasztott tematikus táborral akár a jövőbe is fektethetnek, hiszen felzárkóztatás, nyelvvizsgára vagy felvételire felkészülés egyaránt szerepelhet egy jó tábor pozitív hozadékai között.

Több gyermek esetén sem kell az ország különböző pontjaiba furikázni a srácokat, legalábbis azok, akik a PEOPLE TEAM kecskeméti táboraira voksolnak, ilyen szempontból sem lőnek mellé. A PT óriási gyerekfesztiválján minden résztvevő megtalálja a szívéhez közel álló szekciót, amelyben elmélyedhet, ezáltal felkészülve a következő tanév(ek)re. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor és a robotikatábor, a dróntábor, illetve az idei abszolút kuriózum, a 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgóknak és a kreatívoknak szintén több választást kínálnak a szervezők. Művészetek, fotóstábor, filmezés, írótábor és színházi tábor is megtalálható a PT-ben. A teljes felhozatalért irány a PEOPLE TEAM honlapja!

2022-ben július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–13. között indulnak a hétnapos turnusok. A témafoglalkozások mindennap reggel 9-től 13 óráig tartanak, utána szabadon lehet csemegézni a programok közül, és a gyerekek megkötés nélkül játszhatnak együtt az egyéb PT-s táborok részvevőivel, esténként például csapatversenyeken, bulikon és show-kon vezethetik le fölös energiáikat. A PT ottalvósan és bejárósként is igénybe vehető. A jelentkezési időszak elindult már, itt lehet regisztrálni a legönfeledtebb gyerektáborba.

Array