Ha lézernyomtató, akkor Hewlett Packard

lézernyomtató

A kis irodai felhasználású nyomtatók nagy kapacitásúak, általában fekete-fehér szövegek printelésére alkalmasak. Ha foglalkozunk beérkező anyagok archiválásával, digitalizálásával, akkor egy olyan multifunkciós eszköz beszerzése javasolt, amely egyben szkennelésre is alkalmas. Bemutatjuk a HP csúcskészülékeit és a hozzájuk való tonereket.

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy irodai felhasználás esetén a lézernyomtató nyújtja a megfelelő szolgáltatásokat. Fontos a könnyű kezelhetőség, a gyors sokszorosítás, a hosszú dokumentumok vagy magas példányszámok sebes printelése, az egyszerű és költséghatékony üzemeltetés – amelybe az olcsó szervizelés is bele tartozik, nem beszélve a tonerek élettartamáról. Ez utóbbira az egyik legjobb és legnépszerűbb megoldás a Q2612A toner, amely összesen 18 féle HP lézernyomtatóval kompatibilis.

HP LaserJet Pro M404dn – avagy kicsi a bors, de erős

Csak nyomtatásra alkalmas, fekete-fehér lézernyomtató közepes vagy nagy mennyiségű feladat elvégzésére készült, főként kis irodai használatra. A versenytársakhoz hasonlóan gyors adagolás mellett is jól nyomtat, bár szürkeárnyalatos fotókimenete valamivel az átlag alatt van, de lézernyomtatót nem is elsősorban a családi fotóalbum bővítése miatt veszünk. Kezdő ügyvédi csapatoknak, kisebb csoportokban dolgozóknak, esetleg co-working irodákba stabil, megbízható választás. 

HP Color LaserJet Pro M182nw, a mindenttudó

Az M182nw színes lézeres AIO nyomtatóként készült, ami azt jelenti, hogy nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókkal is rendelkezik. A gép élénk színei és remek felbontása alkalmassá teszik fényképek nyomtatására is.

Az ajánlott havi mennyiség 1500 oldal, ha hozzávesszük, hogy fénymásol és szkennel is, akkor lefedtük a kis irodák valamennyi kihívását a területen. Hewlett Packard eszközökbe csak HP toner vásárlását javasoljuk!

Akármelyik eszközt választjuk is, biztosan hosszú távon válik hasznos társunkká az irodában, de akár otthon is, ha már a legtöbben home office-ra kényszerültünk. Ne feledjék, tonert, azaz festékkazettát csak megbízható forrásból vásároljanak, hogy elkerüljék a nyomtató károsodását és élettartamának jelentős lerövidülését!

A fotó forrása:

Igor Kardasov / Shutterstock.com

Array