Esküvői ruha trend a megújulás jegyében

esküvői ruha

Minden leendő menyasszony esküvői listáján előkelő helyen szerepel a menyasszonyi ruha, mind szeretnénk gyorsan kipipálni ezt az esszenciális tényezőt, hogy végre hátradőlve élvezhessük a felkészülés időszakát.

Van aki szuper elegáns, minimalista darabról álmodik, más inkább mesebeli hercegnőnek szeretné érezni magát a nagy napon. Mindannyiunkban közös viszont az, hogy a tökéletes Veronica Lang esküvői ruha gondolata motivál minket, és nem elégszünk meg azzal, hogy beérjük egy kellemes és elfogadható ruhával. Miért is kellene megalkuvónak lennünk, ha életünk egyik legszebb ünnepére készülünk éppen?

Eközben fontos igényünk az is, hogy az esküvői ruha kifejezzen minket, hogy képviselje a személyiségünket, az egyéni stílusunkat.

2023-ban izgalmas textúrák és szövetek keverednek egymással. Sok közkedvelt és klasszikus anyag, mint például az organza, a mikádó és a sifon, egy teljesen modern és elegáns megközelítésben lényegül át, a különböző rétegek szokatlan találkozása frissességet hoz magával. A hagyományoktól való elszakadás a legapróbb részletekben is megjelenik.

A tematikus esküvők népszerűsége töretlen, ez pedig hatalmas teret enged a kísérletezésnek. Kiélhetjük a kreativitásunkat, teljesen más oldalunkat fedezhetjük fel, vagy éppen egy már jól ismert és szeretett témát hívhatunk segítségül, hogy emlékezetes és egyedi esküvőnk legyen.

Az esküvői ruha színe kapcsán továbbra is a képzeletünk az egyedüli irányadó, de a szezonban idén a mágikus és romantikus kék áll a középpontban. Átlátszó részletek, aszimmetrikus nyakkivágások, rövid szegélyű ruhák – csupa meglepetést hoz magával az új esküvői ruha trend.

Esküvői szalon Budapest számos pontján található, válasszunk magunknak olyan szolgáltatást, ahol nem csupán minőségre, de egyben kedves, figyelmes, hozzáértő kiszolgálásra is számíthatunk, és ahol semmilyen vonatkozásban nem kell kompromisszumot kötnünk az elképzeléseink terén.

Amennyiben nem menyasszonyként, hanem bálozóként keressük a megfelelő öltözéket, a szalagavató ruha kínálatról előzetesen is érdeklődhetünk a kiválasztott szalon weboldalán.

Array