Alumínium alapú prémium ajtók

master ajtók

Design, minőség, nagyfokú funkcionalitás és variabilitás, valamint a legapróbb részletekig tökéletes kidolgozás… Ezek a tulajdonságok jellemzik az újgenerációs vékony alumíniumkeretes ajtókat. Ezek az ajtókeretek nem csupán a maximális mérethez szükséges szilárdságot, de a változatos megjelenés lehetőségét is garantálják. Hiszen minden a részleteken múlik.

Az ajtókban rejlő lehetőségek mestere

A MASTER ajtók teljes mértékben kihasználják a modern alumíniumváz nyújtotta lehetőségeket, ezáltal atipikus maxi méretben is készülhetnek. Petr Paksi, a design ajtórendszereket gyártó cseh JAP FUTURE vállalat ügyvezetőjének szavait idézve: „A MASTER ajtók maximális szélessége 125 centiméter is lehet, a nyílóajtó magassága pedig elérheti a 3,7 métert. Áthidalók nélkül építhetők be az ajtótokba, így a padlótól egészen a mennyezetig érhetnek”.

Az alumíniumvázuknak köszönhetően a MASTER ajtók szó szerint akár játszhatnak is a saját felületükkel. „A legnépszerűbb anyag a megszámlálhatatlan színűre, köztük fémes árnyalatúra is lakkoztatható, tiszta designú üveg. Más változatok például fafurnérral, különféle laminátummal, tükörrel, illetve a szomszédos falon lévő tetszőleges zúzalék vagy tapéta felhordására előkészített MDF-lappal készülnek. Ezáltal az ajtó szinte összeolvadhat a fallal” – mondta Petr Paksi, a JAP FUTURE ügyvezetője. Ráadásul a különböző felületi anyagok és színek egymással kombinálhatók, és az ajtószárny két oldalára más-más anyag és szín is választható.

Egy keret, két ajtó

A STING ajtók esetén ugyanaz az alumíniumkeret kerül alkalmazásra, mint a MASTER ajtóknál, azonban más a középre illesztett betétjük. „A STING DOOR ajtók betétjeként leggyakrabban az üveget választják az ügyfelek, mely nemcsak átlátszó, hanem színezett, tejüveg, homokfújt vagy Grafosklo mintájú is lehet. Ezek a minták az eredeti kollekciónkból vagy a fotóbankból választhatók ki, de akár saját kép is lehet.” – nyilatkozta Petr Paksi, a JAP FUTURE ügyvezetője. Azonban bármilyen kivitelre is esik a választása, az eredmény minden esetben olyan egyedi ajtó lesz, amely meghatározó design eleme lesz a belső térnek.

sting ajtók

Üveg, amíg csak a szem ellát

Az IDEA DOOR sorozatba tartozó ajtók, amelyek elsősorban a más módon megfogalmazott keretükkel térnek el az előzőektől, szintén az alumíniumváz és a különböző üvegbetétek kombinációján alapszanak. „Az IDEA DOOR sorozat alaptípusa az átlátszó, homokfújt, szatén és színezett, illetve Grafosklo üvegbetéttel ellátott IDEA ajtó” – nyilatkozta Petr Paksi, a JAP FUTURE ügyvezetője. Ezt a designt képviselik a hat alapmodell változat valamelyikével készülő és különböző módon elrendezett alumíniumprofilokkal látványosan megosztott betéttel ellátott IDEANET ajtók is. Az IDEANET modell azonban a két üvegfelület közé laminált dekoratív ezüst- vagy aranyszínű fémháló miatt figyelemre méltó, mivel 3D holografikus hatást hoz létre rajta a fény.

idealine ajtó

ideanet ajtó

Továbbiak a www.japhu.hu weboldalon.

Array