A tavasz elengedhetetlen kelléke: a játékház

baba játékházban játszik

Beköszöntött a tavasz, ami azt jelenti, hogy már kinti is, de jórészt még bent tudnak játszani a kisgyermekek. Erre az időszakra rendkívül jó döntés lehet, ha egy saját kis játékházzal lepjük meg a kicsiket, mert a könnyen összeszerelhető és mozgatható gyerek házikó ugyanúgy megállja a helyét a kertben és a ház falain belül is. Kevés olyan játék van, ami annyi időre képes lekötni a gyerkőcöket, mint az, hogy egy játszóházban játszhatnak, hiszen egy saját házzal a képzelőerejük határtalanná válik.

Felcserélődött szerepek

A gyerekeknek hatalmas élmény, mikor a saját kis házukban láthatják vendégül a szüleiket, rokonaikat és a barátaikat, játszótársaikat. Fontos nekik, hogy utánozhassák azt a mintát, amit otthon látnak és igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legélethűbben tudják megeleveníteni azokat az élethelyzeteket, amikben a felnőtteket szokták látni. Ilyen jelenet például, amikor a játékkonyhában főznek, kávét és teát készítenek vagy akár képzeletbeli sütit sütnek a vendégeknek. Fantáziájuk csak úgy szárnyal, ha a saját kis gyerekházuk tulajdonosaiként rendezkedhetnek és pakolhatnak, hiszen azt érzik, hogy van egy terület, ami csak az ő fennhatóságuk alatt áll. Ha nem áll rendelkezésükre egy játékház, akkor találékonyságuk előtt a határ csak a csillagos ég lesz és minden fellelhető lakberendezési cikkből képesek lesznek saját házat építeni. Így jobb választásnak bizonyul, ha inkább tényleg egy játékházban tudják utánozni a felnőtteket és a többi bútort inkább úgy használják, ahogy azt eredetileg kell. Mindemellett, ha a kicsi úgy nevelkedett, hogy óvnia kell és oda kell figyelnie arra, ami a sajátja, akkor a játékház remek „vizsga” tud lenni számára, hogy milyen ügyesen is tudja tisztán tartani és megkímélni a saját házikóját.

Minőség és higiénia

A Dohány Kft. és Dorex 2000 Kft. sok-sok év tapasztalatával a hátuk mögött a régió legidőtállóbb gyerekházait gyártják, amelyek megbízhatóságához semmilyen kétség sem fér. Egyszerűen összeszerelhetőek, ugyanakkor masszívnak és stabilnak lettek tervezve. Prémium minőségű műanyagból készültek, rendkívül strapabíróak, így akár több generáció is ki tudja használni az általuk gyártott gyerek házikót. A kertben és a szobában egyaránt megállják a helyüket, hiszen könnyű tisztíthatóságuknak hála nem kell órákig súrolni a falaikat, amíg olyan állapotúak lesznek, hogy nyugodtan be lehessen vinni a lakásba. Használatuk már 2 éves kortól is ajánlott, így a tesós
időtöltésnek is helyet biztosít a Lebudo játék webáruház által forgalmazott játékház.

Többféle színvariációban is rendelhetőek, így egy könnyed kis konzultáció után a kicsi ki tudja választani, hogy neki melyik gyerekház tetszik legjobban.

Array