Valentin napi ajándék házilag

valentin napi ajándék házilag

Mivel lepjem meg a páromat Valentin napon? Nem feltétlenül kell drága ajándékra gondolni, hiszen valentin napi ajándék házilag is készíthető. Egy saját kezűleg készített ajándék ráadásul sokkal személyesebb, mint egy készen vásárolt ajándék. Íme néhány saját kezűleg is elkészíthető valentin napi ajándék ötlet.

Valentin napi ajándék házilag

Valentin napi torta

Ha szív alakú tortát készítesz, és bevetsz némi díszítést, máris kész a valentin napi torta! Akkor sem kell kétségbe esni, ha nincsen szív alakú tortaformát, mert egy kis praktikával tortaforma nélkül is tudsz szív alakú tortát készíteni. Itt tudod elolvasni hogyan.

szív alakú torta készítése forma nélkül

 

Virsli szív tükörtojással

Nem csak valentin napi tortával, hanem különleges valentin napi reggelivel is meglepheted a párodat. A virslit vágd ketté hosszában úgy, hogy az egyik vége egyben maradjon, majd hajtogass belőle szív alakot, és rögzítsd fogvájó segítségével. Máris kész a látványos valentin napi reggeli!

valentin napi reggeli - virsli tojással

 

Valentin napi képeslap

Az alábbi videóból egy különleges szíves képeslap készítését tanulhatod meg.

Szerelem kupon

Ha igazán különleges, saját készítésű és személyre szóló Valentin-napi ajándékkal szeretnéd meglepni a párodat, akkor a szerelem kupon Neked való!

Mi is az a szerelem kupon?

A lényeg, hogy vállalásokat teszel, például hogy megmasszírozod a párodat, vagy ágyba viszed neki a reggelit, és ezeket a vállalásokat felírod egy-egy kuponra. A párod meg akkor váltja be a kupont, amikor kedve tartja. Szerelem kupon szövegeket, és letölthető sablont ide kattitva találsz.

szerelem kupon

További valentin napi tippekért látogass el a valentinnap.info honlapra!

Array