Minden, amit tudni akartál a generálkivitelezésről!

generálkivitelezés

A generálkivitelezés egyre elterjedtebb házépítési szolgáltatás, amely nem véletlen! A generálkivitelezés árak mellett ugyanis ez a szolgáltatás messze a legjobb választás, hiszen az elkészülő ház – ha a megfelelő generálkivitelezőt bíztuk meg – garantáltan a legjobb ár-érték arányt fogja képviselni. Ismerd meg te is ezt a remek lehetőséget cikkünkből!

Mi is az a generálkivitelezés tulajdonképpen?

generálkivitelezés tulajdonképpen nem más, mint amikor egy tapasztalt és magas szakértelmű szakemberekből álló csapatot bízunk meg a teljes házépítési folyamattal. Ekkor a generálkivitelező cég leveszi vállunkról a tervezés és a kivitelezés terhét is, így búcsút mondhatunk a stressznek és a mindig kínszenvedésnek mondható szakember-keresgélésnek.

A generálkivitelezés eredménye pedig egy igényeinknek megfelelő, fenntartható, tartós és modern otthon lesz, amelyet garantáltan szeretni fog az egész család, hiszen a tervezéskor az ő véleményük is számításba lesz véve. A felépülő ház pedig a legújabb technológiákat fogja alapul venni és a megfelelő alapanyagokból fog épülni, így a rezsiköltség is a szükséges minimum lesz.

Mik befolyásolják a generálkivitelezés árak alakulását?

Szuper lehetőségnek hangzik a generálkivitelezés, ugye? Akkor már csak egy szempont van hátra: hogy mennyibe is kerül egy ilyen teljeskörű szolgáltatás! A válasz erre az, hogy attól függ. Egy generálkivitelező cég áralkotáskor figyelembe veszi a felépülő otthon területét, a kért extrákat, a kültéri elrendezést, valamint azt is, hogy szerkezetkész vagy kulcsrakész házról van-e szó.

Az Europabau csapata például a nettó négyzetmétert veszi figyelembe a generálkivitelezés árak kiszámításakor, illetve azt, hogy milyen extra szolgáltatást vesz igénybe a megrendelő. Ezzel a díjszabással az Europabau közel a legkedvezőbb ár-érték arányú szolgáltatást kínálja megrendelőinek, mindezt úgy, hogy az áron nem változtat a kulcs átadásakor sem.

Melyik a legjobb generálkivitelező?

A legjobb generálkivitelezőről általánosságban elmondható, hogy tapasztalt, becsületes és kommunikatív, emellett pedig mindig a megrendelő érdekeit tartja szem előtt a házépítés során. A generálkivitelezés árak kapcsán említett Europabau csapatára pontosan illik ez a leírás, így ha Pest megye környékén keresel generálkivielezés szakembereket, velük garantáltan jól jársz!

A generálkivitelezés tehát egy olyan egyedülálló szolgáltatás, amely során egy építőcsapat teljes egészében elvállalja egy ház megépítését egészen a tervezéstől a kivitelezésig. A generálkivitelezés árak pedig az olyan generálkivitelező csapatok esetén, mint az Europabau, rendkívül kedvezően tudnak alakulni még a jelenlegi válságos helyzetben is.

Array