Mi a nyugodt, boldog baba titka?

baba édesanyjával

Minden szülő arra vágyik, hogy babája az idő minél nagyobb részében boldog és nyugodt legyen. Ezekben segítenek nekünk az olyan babaeszközök is, mint az Adamo hinta vagy a babakarám. Olvasd tovább cikkünket, amelyben segítünk megfejteni, hogy lehet a Te babád is boldog és nyugodt!

Adamo hinta bérlés és babakarám – mik is ezek az eszközök?

Az Adamo hinta tulajdonképpen nem más, mint egy modern bölcsőhinta, amely különleges kialakításával és puha felületével megnyugtatja a babát, valamint fejleszti a kisgyermek koordinációs, valamint egyensúly érzékét. Az Adamo hinta borítása csak természetes anyagokat tartalmaz, valamint könnyen tisztítható. Az hinta bérlés útján is beszerezhető, amely jóval költséghatékonyabb megoldás a vásárlásnál.

Ha már kicsit nagyobb gyermekünk, a babakarám beszerzése mindenképp javasolt! Ez a remek, de mégis egyszerű eszköz rengeteg előnnyel jár. A mászó vagy esetleg járni tanuló baba egy biztonságos, babakarámmal elkerített területen belül bármerre szabadon mozoghat, sőt, az első lépések alkalmával akár a támaszkodásra is remek lehetőséget nyújt.

Közel a családhoz

Köztudott, hogy a baba akkor a legboldogabb, ha közel van azokhoz, akiket a legjobban szeret: a családhoz. Azonban minden szülő ismeri azt az érzést, amikor ezernyi dolga lenne, de mégis figyelnie kell a gyermekre, így igencsak nehezen kivitelezhető egy mosogatás, de akár egy családi ebéd is.

Erre egy szuper megoldás kisebb babák esetén a közösségi térben felszerelhető, egy ponton rögzíthető Adamo hinta bérlése, nagyobb, kalandvágyó babáknál pedig a babakarám. Így amíg a családtagok abban a tudatban végezhetik a dolgukat, hogy a baba közel van hozzájuk és biztonságban van, addig a gyermek egy számára kényelmes, szabadságot jelentő baba eszközben pihenhet vagy játszhat.

Kényelem és szabadság

Minden baba számára eljön az az idő, amikor előtör belőle a kíváncsiság és elindul felfedezni a világot. Természetesen esetünkben a világ a baba és családja otthonát jelenti, amely nem minden esetben a legbiztonságosabb környezet, gondoljunk csak egy alacsonyan elhelyezett konnektorra, vagy épp egy elérhető magasságban elhelyezkedő, éles tárgyra.

Nagyobb babáknál a babakarám jelent erre megoldást, ugyanis a szülő kifejezetten olyan részt tud elkeríteni, amely nem jelent veszélyt a gyermekre. A babakarám körbezárt részét valamiféle puhább szőnyeggel leterítve a baba így biztonságban, kényelmesen tud nézelődni.

Kisebb gyermekeknek az Adamo hinta jelentheti a kényelmes szabadság érzetét, ugyanis a puha borításnak és a megfelelő kialakításnak köszönhetően kellemes lesz a benne töltött idő, azonban az egy ponton rögzített hinta jóval nagyobb szabadságot nyújt, mint egy hagyományos bölcső.

Az Adamo hinta és a babakarám tehát remek lehetőség minden babás szülőnek, ugyanis praktikusságuknak köszönhetően a baba megkapja azt a szabadságot, amely az ő korában indokolt, mindezt úgy, hogy közben a kényelem és a családhoz való közelség megnyugtatja őt. A végeredmény pedig garantáltan nyugodtabb, boldogabb baba lesz!

Array