Induljon a nyári tereprendezés a ház körül!

üvegház acélszerkezettel

Tombol a nyár és vele együtt az építkezési kedvünk is! Itt az ideje, hogy kicsit ráncba szedjük a kertünket és belevágjunk a ház körüli munkába. Mielőtt vizualizálnál egy hatalmas felfordulást, jó hírünk van, ugyanis mindez megtörténhet egyszerű, praktikus és roppant esztétikus formában is, ha az acélszerkezetes megoldások mellett döntesz.

Acélszerkezet gyártás – A funkcionalitás és az esztétikum találkozása

Az acélszerkezetes megoldások egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül kreatívan igazíthatók egyszerre otthonunk stílusához és igényeinkhez is. A Steellab segítségével az acélszerkezet gyártás valóban az álmoktól a megvalósításig zajlik, hiszen a tervezéstől, a gyártáson át, egészen az installálásig segítenek abban, hogy elképzeléseink profi szinten megvalósuljanak. Így találkozhat a funkcionalitás és az esztétika, méghozzá időtálló és egyedi megoldások formájában. Következzen pár kreatív ötlet, amivel feldobhatod idén nyáron a kertedet!

Acélszerkezetes árnyékolás

Nincs jobb, mint a saját kertünk rejtekében hűsölni nyáron a rekkenő hőségben. Ez persze csak akkor valósulhat meg, ha van hova behúzódnunk a tűző napsugarak elől. A személyre szabott acélszerkezet gyártás segít abban, hogy profi minőségben gondoskodjunk teraszunk árnyékolásáról, vagy kertünkben egy pergola, esetleg egy pavilon ízléses elhelyezéséről. Alakítsd a pihenőhelyed gyorsan és könnyen installálható megoldásokkal!

Kreatív kerti kisépület

Lássunk kicsit túl az acélszerkezetes garázson, a fészeren, a sufnin és a kerti szerszámtárolón, mert ennél sokkal több potenciál van az acélszerkezet gyártásban. Egyre nagyobb divatja van a kerti “dühöngőnek”, ami lényegében egy kültéri közösségi tér. Építs a telek végében egy ilyen biztonságos, strapabíró, jó szellőzésű, kulcsra zárható és persze alaposan hangszigetelt bunkert. Itt a kicsik jól elfáradhatnak, a nagyok összehívhatják a virtuózokkal teli bandát egy kis gyakorlásra, anya relaxálhat egyet, apa pedig elvonulhat nyugiban meccset nézni.

Anya acélszerkezetes szentélye

Hívjuk közismert nevén nyári konyhának, amelyről a legtöbb kertes házban élő háziasszony álmodozik. Teremts olyan izgalmas közösségi teret a ház körül, amely szezontól függetlenül, dacolva az időjárással, megajándékoz a kerti sütés-főzés élményével. A megfelelő kialakítással és a nyílászárók tudatos elhelyezésével nyáron a steak fog megsülni, nem pedig mi, télen pedig nem kell a fagytól tartanunk, mert az épület jól tartja a meleget.

Acélszerkezettel a családi béke fenntartásáért

Ha idén nyáron kirepülnek a gyerekek, de azért nem viszi őket a szárnyuk túl messzire, egészen pontosan csak a többgenerációs családi házunk felső szintjére, akkor érdemes határokat szabnunk magunknak és a fiataloknak is. Egy acélszerkezetes külső lépcső kialakításával a felső lakók nem fogják zavarni alsó szomszédaikat, ráadásul a belső lépcső megszüntetésével plusz tér teremthető a házban.

Az inspiráció már megvan, innentől csak az egyéni kreativitásod és kerted adottságai szabhatnak bármilyen határt annak, hogy új külsőt kölcsönözz otthonodnak idén nyáron. Most már tényleg jöhet a tereprendezés a ház körül!

kép: canva.com

Array