Hallottál már a mágneses műszempillákról?

műszempilla

A műszempilla az elmúlt évtizedekben egyre népszerűbb kiegészítője lett a női sminknek. Nem is csoda, hiszen ki ne akarna magának igéző tekintetet. A hagyományos, ragasztós műszempillák viselése azonban nem mindenki számára jelent ideális megoldást. Az allergiára hajlamosaknak, vagy azoknak, akik érzékenyek a ragasztóra, gyakran okoznak kellemetlenséget: már rövid viselés után is könnyben úszó, gyulladt, vörös szemeket.
Számukra, illetve azok számára is, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének hosszú, csábis szempillákra szert tenni, tökéletes választás lehet a mágneses műszempilla viselése. 

A mágneses műszempillák felhelyezése rendkívül könnyű és biztonságos. A felhelyezéshez egy speciális mágneses szemhéjtusra lesz szükség, mellyel elég egy tusvonalat húzni a szemhéjon, minél közelebb a szempillák tövéhez, majd erre a tusvonalra egy könnyed, precíz mozdulattal felhelyezhető a mágneses pillasor. A tus vas-oxidot tartalmaz, mely magához vonzza a mágneses pillasort. A vas-oxid miatt nem kell aggódnod, számos kozmetikai termékben megtalálható, ilyen formám alkalmazva teljesen ártalmatlan, biztonságosan használható anyag.

A pillák kényelmes viseletet jelentenek a hétköznapokban és különleges alkalmakkor is. Az egyszerű felhelyezés miatt ideálisak mindazoknak, akik szeretnék gyorsan, otthon, maguk felvinni sminkjüket. Míg a ragasztós pillák felhelyezéséhez sokszor nem árt egy szakember segítsége, addig a mágneses pillák használatához nincs szükség komoly sminkes tapasztalatra, elegendő a tusvonal felrajzolását begyakorolni. 

Az első mágneses pillák nagyjából 2016-ban jelentek meg a piacon, mára azonban már temérdek márka és típus közül válogathatunk.
Ha szívesen kipróbálnád ezeket műszempillákat, a PEACHgirl.hu webáruházban érdemes körülnézned. A PEACHgirl szempilla márka termékei között kiemelkedő minőségű darabokat találhatsz, melyek a megfelelő körültekintés mellett akár több alkalommal is viselhetők, így nem csak rendkívül igényesek, de még gazdaságos megoldást is kínálnak megjelenésed felturbózásához. 

Array