Crocs: a tökéletes viselet a nyárra – hogy találhatjuk meg a megfelelő darabot?

cros nyári viselet

Nincs olyan, aki ne ismerné a Crocs márka papucsait, amelyeket igencsak megosztó vélemények kísérnek megalkotásuk óta. Van, aki egyenes rajong értük, míg mások soha nem vásárolnának belőlük. Mégis szinte minden otthonban ott lapul legalább egy Crocshoz hasonló darab. Aki viszont imádja, az nem csak az otthon kényelmét látja bennük, hanem ennél sokkal többet. Ha te is a Crocs rajongói közé tartozol, akkor most segítünk abban, hogyan találd meg a megfelelőt közülük a nyárra.

Stílusok és formák

A Crocs márka Amerikából indult egy fiatal tervezőcsapat ötletként, akik egy újfajta anyagban, a Croslite-ban látta meg a lehetőséget, majd létrehozták a márkát. A Croslite egy különleges, innovatív anyag: nem műanyag és nem is gumi, hanem egy olyan gyanta, amely rendkívül ellenálló az ütéseknek – mégis rendkívül kényelmes a lábak számára. Ráadásul a Croslite antibakteriális, és még a láb sem izzad meg benne. Jól hangzik, ugye? Pontosan ezért vált a Crocs mára a világ egyik vezető papucsmárkájává. Mi a helyzet viszont, ha nyárra szeretnénk megtalálni az ideális darabot? Crocsból mára ugyanis nem csak a jól ismert, krokodil alakra hajazó papucsok léteznek. A márka termékpalettája már jócskán tartalmaz olyan szandálokat és flip-flopokat, amelyeket még a visszafogottabb stílus kedvelői is bátran felvehetnek egy nyári szetthez. Ezért ha nem kenyerünk a Crocs klasszikus klumpáinak viselete, akkor bőven akad még jó pár egyéb modell is a kínálatukban.

kék crocs papucs

Crocs a városban

Ha a klasszikus klumpától elvonatkoztatunk, akkor igencsak dizájnos darabokat találhatunk a Crocsnál szandálok terén is, amelyek ideálisak a városi sétákhoz nyaranta. Ráadásul a márka mindegyik modellnél szem előtt tartja a dizájn mellett az kényelmet is. Tehát olyan lábbeliket kínál, amelyek a városba és otthonra is egyaránt nagyszerű választást jelenthetnek. Tehát bátran választhatunk a szandálok és a nőies, visszafogott papucsok közül is ilyen szándékkal. Ugyanakkor jó hír, hogy Crocsból ma már platformos divatszandálokat is kapni. Egyszóval a nőies darabok kedvelői is találnak olyan darabokat köztük, ami bátran viselhetőek a hétköznapokon – és persze rendkívül kényelmesek is.

Crocs klumpa – hová viseljük?

Ha már a Crocsról van szó, elkerülhetetlen a márka klasszikus, egyedi tervezésű klumpája, amelyet mindenki jól ismer. Megosztottsága ellenére valóban a világ egyik legkényelmesebb papucsának számít. Ezeket a lábbeliket a márka tervezői ezért nem csupán otthonra, de a hétköznapi viseletre is szánták. A kicsit bumfordibb kinézete miatt nyilván egy koktélpartira nem épp a legjobb választás, viszont egy pár Crocs papucs a nyaralások és a vízparti séták tökéletes társa lehet. Egy ilyen lábbelit bátran vihetünk strandra, tengerparti sétákhoz és bárhová, ahol fürödni szeretnénk. Persze, nem egy randi cipőről van szó, de a fürdőruhás outfitekhez remekül passzolnak a Crocs papucsok. Nem áznak el, ráadásul antibakteriálisak – tehát a hosszabb vízparti séták során is védi a lábakat. Az előbbi okok miatt a vízben is remek szolgálatot tehetnek. Tehát ha ilyen jellegű nyaralást terveztünk, akkor mindenképp szerezzünk be egy párat az útra. Ha pedig még nem szereztük be a többi cipőt mellé, akkor érdemes szétnéznünk az alábbi oldalon is: https://www.ecipo.hu/noi.html.

Array