iPhone 7 és iPhone 8 – 2023-ban is megállják helyüket a régebbi modellek

iphone7

A digitális világ óriási ütemben fejlődik, rendre sorakoznak a legújabb generációs telefonok. Az iPhone háza tájékán is folyamatosan jönnek ki az új modellek, mi mégis azt mondjuk, hogy 2023-ban is jó választás egy iPhone 7 vagy iPhone 8 mellett dönteni. Hogy miért?

Zökkenőmentes működés és kompatibilitás

Az iPhone 7 Fusion chipje és az iPhone 8 készülékben lévő A11 Bionic chip, bár nem a legfrissebb változatok, tökéletesen képesek ellátni a mindennapi feladatokat: gond nélkül tudsz rajta böngészni, közösségi médiát pörgetni, videót streamelni, appokat használni vagy épp játszani. Ha egyébként sem használnád többre a telefonod, felesleges a legújabb modelleket hajtanod, jól bevált iPhone-oddal is tökéletesen megleszel.

Ráadásul a kompatibilitásra se lesz panaszod, az Apple teljes eszköztárához hozzáférsz régebbi telefonoddal a fülhallgatóktól, az appokon át az egyéb kiegészítőkig.

Régebbi modellben is jó kamera

Az iPhone 7 és főként az iPhone 8 kifejezetten híres szuper kamerájáról, 4K videórögzítéséről. Hacsak nem profi szinten űznéd a fotózást, a régebbi modellekkel is éles, minőségi képeket lőhetsz – utómunkával pedig bármit tovább szépíthetsz.

iphone8

iOS támogatás az iPhone 7 és iPhone 8 modellekben

Sokan attól ijednek meg, hogy a régebbi mobilokra már nem érkeznek új frissítések, ám ez messziről nem jelenti azt, hogy ne működnének teljesen jól. Az App Store-hoz ugyanúgy hozzáférsz és a telefonod működésében sincs hiba miatta.

Végül, de nem utolsósorban fontos tényező az ár

Az iPhone-ok legnagyobb rajongóit semmi nem tarthatja vissza a legújabb modellektől, sokaknak azonban az ár akadályt jelenthet. Ezért is jó választás az iPhone 7 és az iPhone 8, hiszen sokkal olcsóbban szerezheted be, ha pedig már a tiéd, az értékét a jövőben is fixen tartja. Ha tehát nem vágysz olyan extrára, ami miatt mindenképp a legújabb modellre van szükséged, a régebbi kiadásokkal is pont jól el tudsz boldogulni a mindennapokban, kedvenc iPhone-od pedig hosszú éveken át hű társad lesz.

Array